slika1

Dijagnostika (RTG/RVG)

U svrhu što preciznije dijagnostike ordinacija je opremljena najnovijom tehnologijom rentgenskog snimanja u stomatologiji, digitalnim RVG-om.

Digitalnom radioviziografijom smanjeno je zračenje do 80% u odnosu na klasično rentgensko snimanje, nije potrebno razvijanje snimaka jer se sve pohranjuje na računalu i svakog je trenutka dostupno za prikaz na monitoru. Svaka snimka arhivira se uz karton pacijenta.

slika1

Endodoncija – liječenje zuba

Endodoncija ili liječenje zuba je postupak uklanjanja upale zubne pulpe metodom čiščenja i širenja kanala. U endodontskoj terapiji koristimo strojnu endodonciju pomoću uređaja EndoMaster švicarske tvrtke EMS koji liječenje zuba čini bržim i pouzdanijim.

slika1

Restorativna stomatologija

U restorativnoj stomatologiji koristimo najbolje materijale renomiranog američkog proizvođača 3M ESPE. Od kompozitnih materijala (materijali za plombe) koristimo kompozite temeljene na nanotehnologiji koji nude izvrsnu kvalitetu i vrhunsku estetiku te nam pružaju mogućnost izrade „nevidljivih“ ispuna (plomba).

slika1

Protetika

Protetika se bavi nadoknadom izgubljenih zuba. Za vrhunske estetske radove koristimo čistu keramiku ili cirkon koji nam pružaju savršenu prirodnu estetiku. U smislu protetske rehabilitacije bavimo se izradom krunica, mostova, ljuskica te djelomičnih i totalnih proteza.

slika1

Kirurgija i implantologija

U suradnji sa oralnim kirurgom vršimo ugradnju implantata i kasnije kompletne protetske rehabilitacije. Osim implantata kod nas je moguće napraviti i podizanje dna sinusa, komplicirana vađenja umnjaka, augmentacije (nadoknade kosti), apikotomije (uklanjanje vrška korijena).

slika1

Izbjeljivanje

Postupak izbjeljivanja zubi je ugodan, bezbolan i ne šteti zubnoj supstanciji. Izbjeljivanje se provodi isključivo u ordinaciji pod kontrolom stomatologa. U svrhu izbjeljivanja koristimo vrhunske proizvode renomiranog američkog proizvođača Ultradent. Postupak izbjeljivanja odvija se u jednom posjetu.

slika1

Pedodoncija – dječja stomatologija

Posebnim pristupom prema djeci, u suradnji s roditeljima, pokušavamo malim pacijentima odlazak stomatologu učiniti što manje traumatičnim. Uz pečačenje fisura na mladim trajnim zubima te preventivnim pregledima učestalo ukazujemo na važnost brige o oralnom zdravlju.

slika1

Ortodoncija

Ortodoncija se bavi prevencijom, dijagnosticiranjem i ispravljanjem loše postavljenih zuba i okolnih struktura. U suradnji sa ortodontom nudimo kompletnu ortodontsku terapiju.